Vaig nàixer en València a l’estiu del 74, visc prop de la mar, tinc un estudi amb molts records i una finestra oberta per a mirar el món. Dibuixe perquè és la meua manera especial de parlar amb tu. Si m’escoltes puc contar-te moltes coses.

La meu vida i els meus records transcorren a través de la creació, de xicotet vaig ser inventor, i per a inventar, abans havia de dibuixar. Ja vaig deixar aquell ofici d’inventor encara, que he seguit dibuixant, però si m’ho demanes et puc inventar qualsevol cosa, prova i voràs. Pots demanar-me moltes coses, però no em demanes que m’estiga quiet, acabaria trobant la manera de seguir creant i passant-m’ho bé així.

L’interés per la creació em va portar molt aviat a participar en publicacions locals i comarcals, tant en la redacció com en el disseny, maquetació i la il·lustració de revistes, articles, quaderns, llibres, etc.

He estudiat història en la Universitat de València, disseny en l’Escola d’Art i Disseny de València i il·lustració en l’Escola Superior d’Art i Tecnologia de València . He continuat la meua formació amb estudis de fotografia, edició i comunicació visual, completant així la meua personalitat professional que combina treballs de il·lustració i disseny amb els de fotografia. Dedique així la meua vida professional a l’àmbit de la il·lustració i la fotografia, i participe de forma activa i constant en publicacions impreses i digitals amb editorials i diferents entitats amb les que he publicat diversos llibres, així com col·laboracions en algunes revistes. Realitze projectes personals (obres pintades i impreses, encàrrecs de disseny, imatge corporativa, etc.). M’agrada crear i comunicar, per això participe en projectes i exposicions tant col·lectives com individuals, l’última en la Biblioteca Municipal de València, on es mostrà part de la meua obra gràfica.